Planificació estratègica Planificació estratègica

Planificació estratègicaPlanificació estratègica
  comtecquality.com  
Lafotogràfica_MG_5259

Per a què serveix?

Per establir les directrius i el comportament que una organització ha d’adoptar si vol fer realitat les seves aspiracions, complir amb la seva missió i apropar-se a la seva visió. El pla estratègic és útil especialment per traduir unes intencions i voluntats en uns objectius mesurables i uns programes amb accions concretes.

En què consisteix?

El pla estratègic és un document en què els responsables d’una organització recullen l’estratègia que l’empresa ha de seguir a mitjà termini (entre 3 i 5 anys). Primerament, cal analitzar i diagnosticar la situació de l’empresa per tal de conèixer i entendre la seva realitat. Tot seguit, es fa la declaració dels objectius que es consideren estratègics, sempre en termes quantificables, i es defineixen les estratègies corporatives que poden donar resposta a les necessitats identificades. Caldrà concretar un pla d’actuació en què s’integraran seqüencialment les principals accions que cal emprendre. Finalment, es tracta d’avaluar l’aplicació d’aquestes estratègies i accions i fer-ne el seguiment.

Referències

Clínica Plató, Centre Psicoteràpia Barcelona, Fundació CMP Osona, Fundació Orienta, Fundació Salut Empordà, Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor, Integralia, Grupo Pere Mata, Sant Pere Claver, Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.


  comtecquality.com  
Planificació estratègica
Business Case

Publicacions

Notícies

Referències
Close this popin
DESCARREGUEU LA COL·LECCIÓ COMPLETA:
'La gestió de la qualitat en els serveis assistencials'
Descarregar