Benchmark Benchmark
Benchmarking
index
D
Diputació de Barcelona - 2014
i
Diputació de Barcelona - 2013
p
Diputació de Barcelona - 2012
u
Diputació de Barcelona - 2011
Publicacions

Eines

Referències

BenchmarkBenchmark
  comtecquality.com  
Lafotogràfica_MG_5259

Per a què serveix?

Per poder ubicar el rendiment de la nostra empresa en un context ampli i determinar quines millores pràctiques conduiran a un acompliment òptim. Altres avantatges que ofereix el benchmarking són la possibilitat de detectar canvis i tendències en el mercat i potencial per impulsar la innovació.

En què consisteix?

El benchmarking consisteix bàsicament a identificar un producte o servei que ens interessa i comparar la nostra pròpia eficiència en termes de productivitat, qualitat i pràctiques amb la d’altres empreses considerades excel·lents. Un cop recollides les dades, cal analitzar-les per descriure la discrepància respecte de l’acompliment actual, detectar l’escletxa comparativa i definir els nostres objectius. Aquests objectius s’hauran de posar en consonància amb les fites globals de l’organització per conduir envers un pla d’acció que, idealment, s’implantarà dins de l’estructura funcional que ja existeix.

Referències

Althaia, Associació per la rehabilitació de les persones amb malalties mentals, Benito Menni, Centros Asistenciales Dr. Emili Mirà i López, Corporació Sanitària Parc Taulí, Centre Psicoteràpia Barcelona, Fundació Vidal i Barraquer, Hospital Mollet, Hospital de San Rafael, Institut d’Assistència Sanitària de Girona, Mutua de Terrassa, Grup Pere Mata, Hospital del Sagrat Cor, Hospital Sant Joan de Déu, Sant Pere Claver, Unió Catalana d’Hospitals.


  comtecquality.com  
Benchmarking
index
D
Diputació de Barcelona - 2014
i
Diputació de Barcelona - 2013
p
Diputació de Barcelona - 2012
u
Diputació de Barcelona - 2011
Publicacions

Eines

Referències
Close this popin
DESCARREGUEU LA COL·LECCIÓ COMPLETA:
'La gestió de la qualitat en els serveis assistencials'
Descarregar