Ruta cap a l’excel·lència Ruta cap a l’excel·lència
Business Case

Publicacions

Notícies

Eines

Referències

Ruta cap a l’excel·lènciaRuta cap a l’excel·lència
  comtecquality.com  
Lafotogràfica_MG_5259

Per a què serveix?

Per fomentar la millora de l’organització mitjançant conclusions que aportin valor afegit, estimulin la reflexió i promoguin l’acció envers un objectiu quantificable certificat pels segells de qualitat. Aquests segells es classifiquen en diferents categories (200+, 300+, 400+ i 500+), segons la puntuació obtinguda i signifiquen un reconeixement extern del nivell d’excel·lència en la gestió que ha assolit l’organització.

En què consisteix?

El model EFQM d’excel·lència aborda el concepte de la gestió des de tots els vessants. Es tracta d’analitzar l’organització de manera detallada i basant-se en un total de nou criteris: Lideratge – Estratègia – Persones – Aliances i recursos – Processos – Resultats en els clients – Resultats en les persones – Resultats en la societat – Resultats clau. L’avaluació sistemàtica i periòdica basada en aquests criteris ajuda l’empresa a identificar àrees de millora per tal de prioritzar-les, planificar-les, dur-les a la pràctica i, finalment, tornar a mesurar-les i avaluar-les d’acord amb el model. Per fer-ho possible s’utilitza la metodologia REDER, l’acrònim en castellà dels conceptes Resultats – Enfocament – Desplegament – Avaluació – Revisió.

Referències

Friselva, Carglass, Escuela de Gestión Empresarial, Diputació de Barcelona, Consell Comarcal del Vallés Oriental, Activa Mutua, Admiravisión, Benito Menni, Clínca Plató, Fundació el Tres Turons, Fundació CMP Osona, Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor, Hospital Mare de Déu de la Mercè, IDC Salud.


  comtecquality.com  
Business Case

Publicacions

Notícies

Eines

Referències
Close this popin
DESCARREGUEU LA COL·LECCIÓ COMPLETA:
'La gestió de la qualitat en els serveis assistencials'
Descarregar