Gestió per processos a l’àmbit assistencial Gestió per processos a...
Gestió per processos a l’àmbit assistencial

Gestió per processos a l’àmbit assistencial

Llibre que presenta els aspectes més operatius vinculats amb el seguiment dels indicadors i la millora contínua, per reduir la variabilitat dels resultats dels processos en l'àmbit assistencial.

Obteniu una còpia del llibre

Nom (obligatori)

Cal omplir el camp Nom

Cognom (obligatori)

Cal omplir el camp Cognom

Organització (obligatori)

Cal omplir el camp de l'organització

Correu Electrònic (obligatori)

L'adreça electrònica que heu donat no és vàlida

 

Enviant…

De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de COMTEC QUALITY SA amb CIF A61138715 i domicili social situat en RB CATALUNYA 39, 2 1 08007, BARCELONA, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, COMTEC QUALITY SA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

COMTEC QUALITY SA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que COMTECQUALITY SA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@comtecquality.com.

Així mateix i d'acord amb el que s'estableix en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per a enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: info@comtecquality.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

Close this popin
DESCARREGUEU LA COL·LECCIÓ COMPLETA:
'La gestió de la qualitat en els serveis assistencials'
Descarregar