Anestalia certifica el seu sistema de gestió de riscos per a la seguretat del pacient i s’adapta a la nova versió de la ISO 9001:2015

Anestalia és una societat de serveis mèdics en anestesiologia que proveeix els seus serveis des de 1994 al Centre Mèdic Teknon, que ofereix un servei integral de salut prevalent l’atenció personalitzada amb el suport de la tecnologia més avançada en cadascuna de les àrees d’atenció al pacient. Treballen en diferents àrees d’especialització, com a quiròfan, obstetrícia, endoscòpia, radiologia, reproducció assistida i dolor post operatorio.

Anestalia contacta amb COMTEC per renovar la certificació ISO 9001, adaptant el seu sistema de gestió als requeriments de la versió 2015 de la norma. Fruit del procés d’adaptació al que s’embarca l’organització, COMTEC suggereix revisar i preparar el seu sistema de gestió de riscos per a la seguretat del pacient i certificar-hosegons la norma UNEIX 179003. La finalitat és dur a terme actuacions orientades a prevenir els riscos de seguretat en pacients de forma alineada i integrada amb el seu sistema de gestió de qualitat.