Llei orgànica de protecció de dades (LOPD) Llei orgànica de protecció...

Llei orgànica de protecció de dades (LOPD)


Llei orgànica de protecció de dades (LOPD)
  comtecquality.com  

Per a què serveix?

Per tal que, en compliment de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, es garanteixi el tractament correcte de les dades personals, les llibertats públiques i els drets fonamentals de les persones físiques.

En què consisteix?

Comtec proporciona assistència jurídica i tècnica perquè l’empresa s’ajusti a la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i la normativa que la desenvolupa. Un cop diagnosticada l’operativa i identificada la situació dels fitxers, es fa una anàlisi jurídica, després de la qual es determinaran i desenvoluparan les accions d’adequació. Finalment, es redactarà i presentarà un pla d’acció amb totes les mesures correctores que els diferents afectats han d’implementar i es faran el seguiment i l’avaluació d’aquest pla mitjançant auditories bianuals. També assessorem i acompanyem els clients a les auditories LOPD biennals obligatòries.

Referencies

Cailà & Parés, ESCO, Jacuzzi Bathroom, PBS, RTI Health Solutions, Splendia, Fundació Esclerosi Múltiple, Unidad de Diagnóstico de Alergia a Medicamentos, Consorcio para la Construcción, Equipamiento y Explotación del Laboratorio de Luz Sincrotrón


  comtecquality.com