Anàlisi de Costos per a la Presa de Decisions

2016-11-23 09:30 - 2016-11-24 18:00
Gran Via de les Corts Catalanes, 630, Barcelona, España

capçalera_analisi-01

capçaleradades_analisi-01

Podem fer aquesta inversió? Estic tenint en compte tota la informació rellevant? Sovint el dia a dia no ens deixa valorar la situació amb prou calma i a més, no sempre disposem de les eines per valorar les conseqüències. Presentem el curs ANÀLISI DE COSTOS PER A LA PRESA DE DECISIONS de la mà de Núria Villaescusa, els dies 23 i 24 de novembre, de 9.30h a 18h, a Barcelona. Els inscrits abans del 23 d’octubre tindran el 15% de descompte. 

A QUI VA ADREÇAT
Professionals que necessitin conèixer la dinàmica dels costos d’una empresa.

OBJECTIUS

Adquirir els coneixements bàsics en matèria de comptabilitat de costos. Saber identificar quina és la informació important per a la presa de decisions en una situació específica tenint sempre en compte el context en què es troba l’empresa.

CONTINGUTS

 1. Principis bàsics de la comptabilitat de costos.
 2. Tipus de costos.
 3. Costos estàndard i càlcul de desviacions.
 4. Tipus de sistemes de costos.

DOCENT – NÚRIA VILLAESCUSA

Consultora especialitzada en Control de Gestió, incloent-hi els àmbits específics de comptabilitat financera, de costos i gestió de riscos del negoci en empreses grans, mitjanes i petites. Economista i Executive MBA per IESE, és directora financera a una empresa de serveis. Com a docent, imparteix classes a la prestigiosa escola de negocis IESE Business School.

icones-01

Preu*: 850€ sense IVA. Àpats inclosos.
15% de descompte pels inscrits abans del 23 d’octubre.
Els nostres cursos són bonificables i ens fem càrreg de la tramitació.
Ens reservem el dret de suspendre les formacions si el nombre d’inscripcions no arriba a la quota establerta per curs. En cas de suspensió s’efectuarà el reemborsament de l’import abonat.

icones-03

Oferim cursos fets a mida, impartits pels nostres consultors, in-company o a les nostres instal·lacions. Consulta el catàleg de cursos a www.comtecquality.com

icones-02

12 DESEMBRE: Curs Coaching Exprés per a Directius

INSCRIPCIÓ

Esdeveniments relacionats

 • 2015-11-24 - 2015-11-26 Tot el dia
  Aquest curs, impartit pel soci i director executiu de Comtec, Pau Negre, estadirigit a persones que tinguin intenció de qualificar-se com a Avaluador Acreditat EFQM i a aquells que vulguin un coneixement més detallat del Model EFQM d'Excel·lència i lògica de la Matriu de puntuació REDER. Empresaris, Directius en general i Professionals de l'Empresa, Universitat i Administració Pública, de qualsevol tipus de funció o responsabilitat, que vulguin:
  • Conèixer en profunditat el Model EFQM d'Excel·lència i les tècniques d'avaluació i puntuació.
  • Acreditar-se personalment com a Avaluadors del Model
  • Adquirir la Llicència en Mercat Obert per impartir cursos oficials de EFQM.
  24, 25 i 26 de novembre a Barcelona. 09:00 – 18:30 hores. Tercer dia: 09:00-14:00 hores. Esmorzars inclosos.
 • 2015-12-23 Tot el dia
  La Jornada estratègica anual de COMTEC té com a objectiu fer una revisió de la missió, visió i valors de l'empresa en el context actual a través d'una anàlisi de l'entorn. Aquest exercici permet tenir una perspectiva més completa dels grups d'interès, dels nostres competidors, de les tendències econòmiques i sectorials del sector, etc. Alhora, és una oportunitat per fer una anàlisi intern i definir un mapa estratègic de cara als anys vinents per al desplegament de les línies estratègiques de la nostra activitat.
 • 2016-02-22 Tot el dia
  El pròxim 22 de febrer l'equip de consultors de Comtec viatja a Madrid a conèixer l'Hospital Moncloa de la capital, embaixador d'excel·lència europea. El centre va ser el primer hospital espanyol a obtenir el Segell Europeu d'Excel·lència, atorgat pel Club de Excelencia en la Gestión, en el seu nivell de consolidació (>401-500). Al mateix temps va ser l'únic hospital europeu al costat del Kantonsspital Obwalden suís en haver obtingut el nivell “Recognised for Excellence in Europe 4 stars” de la pròpia EFQM.
 • 2016-03-29 12:00 - 2016-03-29 14:00
  El director executiu i soci de COMTEC, Pau Negre, realitzarà una ponència a l'Acte d'Entrega dels certificats AUDIT als Centres Artístics Superiors. L'objectiu de l'acte és presentar la valoració de les activitats realitzades durant els dos anys de col•laboració entre el Departament d’Ensenyament i els Centres d’Ensenyaments Artístics Superiors (EAS) i reconèixer la tasca realitzada pels Centres EAS en el programa AUDIT. Al final de la trobada es farà l'acte d'entrega de certificats del disseny del SGIQ. Entre els assistents hi haurà autoritats i personal del Departament d'Ensanyament, directors/es dels Centres Artístics Superiors i equips responsables d’elaborat els dissenys dels SGIQ AUDIT dels Centres Artístics Superiors i personal d’AQU. LLoc de celebració pendent de confirmació.
 • 2016-04-08 08:00 - 2016-04-08 14:00
  La jornada es realitzarà al Centre Cívic de Campdevànol amb l'assistència del nostre director executiu, Pau Negre, i la consultora especialitzada en Lean Management, Cristina Fontcuberta, que oferirà una ponència a les 12.30h sobre la filosofia Lean aplicada al treball en equip per a la millora de l'atenció al pacient. Després de la ponència s'exposaran experiències pràctiques junt amb l'equip del centre. Al llarg de la trobada s'oferirà un resum de l'any 2015 i de les previsions de futur, així com de les aliances estratègiques.
 • 2016-06-07 09:00 - 2016-06-07 14:00
  El Club Excel·lència en Gestió, TÜV i Comtec s'uneixen per celebrar una jornada de bones pràctiques en el sector salut. En aquests moments, amb múltiples incerteses i amb una crisi encara per tancar, en el qual el Sector Sanitari s'ha enfrontat a importants desafiaments, totes les organitzacions s'enfronten a un repte: la sostenibilitat. Un dels Valors Fonamentals de l'Excel·lència segueix sent crear un futur sostenible, i en primer lloc “sostenible” per a la pròpia organització. Les organitzacions sanitàries, en les seves diferents facetes, han hagut de realitzar un enorme esforç d'adaptació a les noves circumstàncies i als reptes que els hi han plantejat. En aquest singular encreuament el Model EFQM d'Excel·lència representa una oportunitat per assegurar aquest futur sostenible. Al llarg de la trobada es conciliaran 2 objectius: facilitar l'intercanvi d'experiències entre els assistents i posar en valor el coneixement generat, en forma de publicacions que facilitin la difusió d'aquest coneixement a la resta dels socis i a la societat. En aquesta Jornada s'abordarà el tema amb diversos actors del sector sanitari i aportant la visió dels principals actors: experts en el Model EFQM, gestors i coordinadors de qualitat de diferents organitzacions del sector. Entreu aquí per poder registrar-vos i veure el programa. Us esperem!
 • 2016-06-15 12:20 - 2016-06-17 12:20
  Cada any el ThedaCare Center for Healthcare Value i el Lean Enterprise Institute s'alien per oferir una conferència de dos dies d'alt calibre destacant les transformacions en la indústria de la salut. Els assistents de la comunitat de salut Lean de tot el món vénen a aprendre, compartir i connectar en un esdeveniment anual que és de gran valor afegit.
 • 2016-06-17 Tot el dia

  Programa:

  17-06-2016 | 08:30 - 18:00 | Can Calderon, Viladecans | Carrer d'Andorra, 64. (Viladecans)

  08:30 - 09:00 Entrada - Recollida de documentació
  09:00 - 09:15 Inauguració - Presentació
  09:15 - 10:15 Comunicacions exprés
  10:15 - 10:45 Conferència inaugural
  Presentador/a: Dr. Andreu Aloy Duch
  President de la SCQA.
  10:45 - 11:15 Cafè - Descans
  11:15 - 12:30 1a Taula Rodona: Els pacients guanyen, més és menys, exemples pràctics aplicats a algunes organitzacions
  Moderador/a: Dr. Xavier Bayona Huguet
  DAP Costa de Ponent.
  Projecte
  Ponent: Dra. Mireia Fàbregas Escurriola
  Metgessa de família del SISAP, Institut Català de la Salut
  Comissió de millora de la pràctica clínica del Consorci Sanitari de Terrassa
  Ponent: Dr. Antonio Sánchez Hidalgo
  Cap del Servei de Cardiologia CST i responsable del projecte.
  Recomanacions de l'AQuAS per a la pràctica assistencial, de la teoria a la pràctica en l'Atenció Primària de Salut
  Ponent: Dra. Caritat Almazán Sáez
  AQuAS responsable del projecte.
  12:30 - 14:00 2a Taula Rodona: De macro a micro, experiències pràctiques.
  Moderador/a: Dr. Antoni Peris Grau
  CASAP
  Pre-operatori en línia
  Ponent: Sra. Elisenda Izquierdo Tugas
  Facultatiu Anestèsia i Reanimació de l'Hospital de Viladecans
  Racionalització de la sol·licitud de radiografies d'abdomen en el Servei d'Urgències d'un Hospital Comarcal
  Ponent: Dr. Jordi Català Forteza
  Cap de Servei de Diagnòstic per la Imatge del Consorci Sanitari Integral
  Nou model d'atenció integral de la lumbálgia
  Ponent: Dra. Anna M. Pérez del Campo
  Referent territorial d'Aparell Locomotor del Vallès oriental Central
  14:00 - 15:30 Dinar
  15:30 - 16:30 Comunicacions exprés
  16:30 - 17:30 Millors comunicacions
  Moderador/a: Dra. Mª José Bueno Domínguez
  17:30 - 18:00 Premis i cloenda
 • 2016-06-28 09:00 - 2016-06-28 18:00

  OBJECTIUS

  L’objectiu de la jornada és que els directius assistents adquireixin hàbits bàsics provinents del coaching per reforçar les seves habilitats directives: lideratge, responsabilitat, delegació, concentració, que els puguin aplicar l’endemà mateix en el seu lloc de treball. La base conceptual de la jornada està basada en la filosofia de El Joc Interior del Treball de Timothy Gallwey, pare del coaching modern.

  A QUI VA DIRIGIT

  Seminari obert a perfils directius amb la voluntat d'aprendre tècniques de gestió del lideratge, desenvolupament d'habilitats de treball en equip i estratègies per treure el màxim rendiment en diferents àrees que afegeixen valor a la teva empresa.

  METODOLOGIA

  • Cadascun dels temes s’inicia amb un joc de rol o una activitat de reflexió individual que després es posa en comú
  • De cada exercici s’extreuen conclusions i aprenentatges directament aplicables en el dia a dia
  • Es combinen vídeos, lectures, collages i altres tècniques d’aprenentatge
  • Els propis alumnes determinaran quins continguts volen prioritzar en funció de les seves necessitats i expectatives

  CONTINGUTS

  1. El treball i el perquè del treball
  2. Lideratge i visió del negoci
  3. Responsabilitat i elecció en la presa de decisions
  4. La delegació: transposició i concentració
  El curs té una durada de 8h i un preu 240€. Inclou esmorzar i dinar. Inscripcions obertes fins el 21 de juny aquí.
 • 2016-06-29 09:00 - 2016-06-29 18:00
  Una jornada en la qual podrà escoltar a gurús de tot el món, i a més aprendre de tot tipus d'exemples en els quals el lean management ha marcat una diferència significativa en l'assistència sanitària, des de serveis i departaments fins a hospitals i sistemes de salut. Per què assistir? Per aprendre d'exemples reals, de la mà dels seus protagonistes, i obtenir inspiració per poder realitzar la seva transformació. L'objectiu de la jornada és proporcionar continguts excepcionals i oportunitats de networking per ajudar a maximitzar el valor de tots els assistents, ponents i col·laboradors per igual, amb la millor conferència de sanitat llegeixin que en aquests moments es pugui dissenyar. Aquesta edició està organitzada per l'Institut Lean, juntament amb els ponents, col·laboradors i patrocinadors.
 • 2016-09-29 09:00 - 2016-09-30 18:00
  2016 marca dues fites en la història de l'EFQM. El 25è aniversari del model EFQM d'excel·lència i el 25è EFQM Award de cicle. Aquest fòrum és una gran ocasió per celebrar aquests aniversaris!Més de 400 líders empresarials de 40 països: Uneix-te a nosaltres en aquest prestigiós esdeveniment -juntament amb els teus col·legues de tot el món- per aprendre, fer networking i construir junts. Conducció d'excel·lència més enllà dels límits: L'esdeveniment d'aquest any abasta els temes que són importants per tots nosaltres a dia d'avui. Què significa per a nosaltres, individus o organitzacions, conduir més enllà dels límits? Quins són aquests límits? Com podem anar més enllà d'aquests? Prominents empresaris i experts internacionals d'organitzacions excel·lents, així com ponents d'avantguarda compartiran els seus punts de vista, plantejaran el debat i oferiran solucions als desafiaments que enfrontem. El fòrum es culmina amb una celebració de gala per reconèixer als guanyadors anuals de la EFQM Excellence Award.

  Per què cal assitir al fòrum enguany?

  • Contacta amb col·legues d'arreu del món - aprofita l'ocasió perfecta per connectar amb els teus companys que comparteixen l'interès en el Model EFQM d'Excel·lència dins i fora del teu sector.
  • Feeback d'experiències pràctiques - aprén de les organitzacions de talla mundial com una aproximació a l'excel·lència és exactament el que les empreses necessiten per sostenir el seu èxit.
  • Participa en debats de reflexió - aporta el propi punt de vista en el viatge de la teva organització cap a l'excel·lència.
  • Inspirat per discursos impactants - escolta i inspirat per idees innovadores
  • Celebra l'èxit! -Un sopar per celebrar el premiats al 2016 EFQM Awards
 • 2016-11-15 09:30 - 2016-11-15 18:00
  capçaleradades_tecniques-01 Necessites ser més eficient? Dediques massa temps a solucionar els problemes del dia a dia? Et podem ajudar! Presentem el curs TÈCNIQUES I IMPLANTACIÓ DE LA MILLORA CONTÍNUA de la mà de Cristina Fontcuberta, el dia 15 de novembre, de 9.30h a 18h, a Barcelona. Els inscrits abans del 15 d'octubre tenen el 15% de descompte. A QUI VA ADREÇAT Professionals de tots els sectors que busquen optimitzar la gestió, resoldre problemes de manera àgil i fer més eficient la seva oferta, tant per a l'equip intern com per al client. OBJECTIUS Interioritzar el concepte de "millora contínua". Conèixer eines que optimitzin el temps i el cost dels processos de gestió.  Possibilitar que l'empresa pugui oferir béns o serveis més eficients: més ajustats a la demanda del client, amb molta més rapidesa, a un cost més baix i amb la qualitat assegurada. CONTINGUTS
  1. Introducció a la gestió per processos.
  2. Metodologia PDCA per a la millora contínua.
  3. Filosofia Kaizen.
  4. L'eina A3 per organitzar informació.
  5. Exemples pràctics.
  DOCENT – CRISTINA FONTCUBERTA Especialista en Lean Management i en Procesos de Millora Contínua, és consultora de Comtec des del 2014. Enginyera industrial per IQS, amb un máster en Gestió Sanitaria i certificada com a Lean Practitioner per la UPC i l'Institut Lean Management. Com no podia ser d'una altra manera, els seus cursos són dinàmics i eficients. icones-01 Preu*: 350€ sense IVA. Àpats inclosos. 15% de descompte per als inscrits abans del 15 d’octubre. Els nostres cursos són bonificables i ens ocupem de la tramitació. Ens reservem el dret de suspendre les formacions si el nombre d'inscripcions no arriba a la quota establerta per curs. En cas de suspensió es reemborsarà l'import abonat. icones-03 Oferim cursos fets a mida, impartits pels nostres consultors, in-company o a les nostres instal·lacions. Consulta el catàleg de cursos a www.comtecquality.com icones-02 23 i 24 NOVEMBRE: Anàlisi de Costos per a la Presa de Decisions 1 DESEMBRE: Coaching Exprés per a Directius  

  INSCRIPCIÓ

 • 2016-11-28 09:00 - 2016-11-30 18:30
  El Club Excelencia en Gestión ofereix l'oportunitat única i distintiva de convertir-se en un Avaluador EFQM Acreditat. Aquesta és una formació completament dissenyada pels creadors del Model EFQM d'Excel·lència i basat en les experiències del Premi d'Excel·lència EFQM, així com en les millors pràctiques de les organitzacions capdavanteres. Aquesta formació està dirigida a persones que tinguin intenció de qualificar-se com a Avaluador Acreditat EFQM i a aquells que vulguin un coneixement més detallat del Model EFQM d'Excel·lència i la lògica de la Matriu de puntuació REDER. Empresaris, Directius en general i Professionals de l'Empresa, Universitat i Administració Pública, de qualsevol tipus de càrrec o responsabilitat, que vulguin:
  • Conèixer en profunditat el Model EFQM d'Excel·lència i les tècniques d'avaluació i puntuació
  • Acreditar-se personalment com a Avaluadors del Model
  • Adquirir la Llicència en Mercat Obert per impartir formacions oficials de EFQM.
  Places limitades!
 • 2016-12-20 09:30 - 2016-12-20 18:00
  capçaleradades_coaching_v2-01 Identificar el model de personalitat de l’altre per poder comunicar-te millor pot marcar la diferència. Això ho apendràs al curs COACHING EXPRÉS PER A DIRECTIUS de la mà de Jordi Besora, el dia 12 de desembre, de 9.30h a 18h, a Barcelona. Els inscrits abans del 12 de novembre tindràn un 15% de descompte.  A QUI VA ADREÇAT Perfils directius que necessitin desenvolupar habilitats de treball en equip, aprendre tècniques de gestió del lideratge i estratègies per treure el màxim rendiment del seu equip. OBJECTIUS Adquirir hàbits bàsics provinents del coaching per reforçar les habilitats directives: lideratge, responsabilitat, delegació, concentració, de manera que els puguin aplicar l'endemà mateix en el seu lloc de treball. CONTINGUTS La base conceptual de la jornada està basada en la filosofia de El Joc Interior de Timothy Gallwey, pare del coaching modern.
  1. Lideratge i visió de negoci.
  2. Responsabilitat i elecció en la presa de decisions.
  3. La delegació: transposició i concentració.
  4. El treball i el perquè del treball.
  DOCENT – JORDI BESORA Consultor de Comtec des del 2014 i coach des del 2009. Es va formar a l'Escola Europea de Coaching i reivindica que en aquesta disciplina "sempre estem en fase d'alumne permanent". En els seus cursos aplica tècniques per reforçar les habilitats directives i comunicatives que ja tenim a dins. Es declara fascinat pel Tim Gallwey i "pel joc interior que tots juguem mentre per fora vivim la vida." icones-01 Preu*: 250€ sense IVA. Àpats inclosos. 15% de descompte per als inscrits del 15 de novembre. Els nostres cursos són bonificables i ens fem càrreg de la tramitació. Ens reservem el dret de suspendre les formacions si el nombre d'inscripcions no arriba a la quota establerta per curs. En cas de suspensió es reemborsarà l'import abonat. icones-03 Oferim cursos fets a mida, impartits pels nostres consultors, in-company o a les nostres instal·lacions. Consulta el catàleg de cursos a www.comtecquality.com icones-02

  INSCRIPCIÓ

 • 2017-06-07 09:30 - 2017-06-07 13:30
  Formació - ACES PRESENTACIÓ L’article 59 de la Llei 19/2014, del 24 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, estableix que l’Administració Pública ha de garantir que els serveis de la seva competència es presten en unes condicions mínimes i raonables de qualitat, i ha d’incloure cartes de servei en el marc regulador dels serveis públics bàsics. Aquest requeriment de posar a disposició dels usuaris cartes de serveis és per a tots els prestadors de serveis públics (incloent-hi les entitats privades prestadores de serveis concertats amb l’Administració). La carta de serveis és un document que constitueix els instruments mitjançant els quals les entitats que presten serveis públics informen a la ciutadania i els usuaris sobre els serveis que tenen encomanats, sobre els drets que els assisteixen en relació a aquests i sobre els compromisos de qualitat en la seva prestació. Actualment a Catalunya, tot i ser un requisit reglamentari, l’immensa majoria d’entitats que presten serveis públics de salut encara no disposen d’una carta de serveis. A QUI VA DIRIGIT? Gerents, directors, caps de servei, responsables de qualitat i qualsevol altre professional d’entitats de l’àmbit sanitari i social, especialment d’aquelles que presten algun servei concertat o volen fer-ho. OBJECTIUS
  • Prendre consciència envers als requeriments vinculats a l’exigència de disposar d’una carta de serveis, establerts per l’article 59 de la Llei 19/2014, del 24 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.
  • Conèixer què és una carta de serveis i compromisos, la seva estructura i continguts, el seu procés d’elaboració, i la seva possible certificació en base a la norma UNE 93200.
  • Entendre les bondats de la cartes de serveis i compromisos com a eina de comunicació, de millora contínua, de rendició de comptes i de gestió de les expectatives dels usuaris i de la ciutadania.
  • Adquirir criteri per determinar la conveniència de disposar d’una carta de serveis i compromisos.
  CONTINGUTS
  • La Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern.
  • La carta de serveis i compromisos com a eina de gestió.
  • La norma UNE 93200 com a guia per a elaborar una carta de serveis compromisos.
  • La certificació UNE 93200 de la carta de servies i compromisos.
  • Criteris per a la pressa de decisió vinculada a la carta de serveis i compromisos.
  Docent: Pau Negre. Soci i director executiu de Comtec Quality SA.   INSCRIPCIÓ
 • 2017-10-18 09:00 - 2017-10-20 17:00

  La Societat Espanyola de Qualitat Assistencial (SECA), com a societat científica, té la funció d'aglutinar, relacionar, aportar, desenvolupar i difondre projectes de referència per al sector salut i per a altres societats científiques, sent el Congrés un aparador per exposar-los.

  El principal objectiu de la trobada és mostrar els avanços realitzats en la nostra pràctica assistencial, orientada fonamentalment a obtenir els millors resultats, contrastar-los, analitzar la variabilitat clínica i, sobretot, aprendre dels millors. Amb les eines habituals de participació, comunicacions orals, comunicacions electròniques i ponències, millorem la formació, el reciclatge professional i la millora competencial, reflectint i compartint experiències clínic-assistencials i organitzatives, en l'àmbit de la qualitat assistencial.

  Durant els propers dies 18 al 20 d'octubre de 2017 esperem trobar-vos a Tarragona, amb la màxima assistència, interès, participació i un contingut científic excel·lent i profitós per a tots.

 • efqmforum
  2017-10-26 09:00 - 2017-10-27 18:00
  El Fòrum de la EFQM, amb el lema EXCELLENCE THROUGH AGILITY, se celebrarà en el Museu Reina Sofia de Madrid, els dies 26 i 27 d'octubre, convertint a la capital a la seu de l'Excel·lència Empresarial Europea. Els participants descobriran, amb l'ajuda d'experts nacionals i internacionals, com anticipar-se, amb atreviment i agilitat, per gestionar millor i més ràpid, en temps incerts i digitals. Tot això, en un ambient dinàmic, àgil i divertit. A més, el Club Excel·lència en Gestió, com Primary Partner de la EFQM, participa en l'organització d'aquest prestigiós esdeveniment i de la cerimònia de lliurament dels premis EFQM EXCELLENCE AWARDS 2017. La nit del 26 d'octubre, en el marc d'un Sopar de Gala, en L'Esfera de Alcobendas, en la qual estaran presents autoritats del govern nacional i autonòmic i una important representació del teixit empresarial tant espanyol, com a europeu, es lliuraran els Premis Europeus d'Excel·lència 2017.
 • 2019-12-11 - 2019-12-12 Tot el dia
  El nou Model EFQM 2020 dóna resposta a les necessitats i inquietuds de les organitzacions que desitgen fer un salt exponencial en el seu procés de transformació, és un marc de referència per treballar avui pensant en el futur que inclou l'excel·lència en la gestió. Això implicarà una necessària transformació del procés de Reconeixement i, especialment, dels avaluadors que necessàriament hauran de transformar-se i convertir-se en Assessors Experts en Gestió, i adquirir l'experiència i coneixements necessaris per ajudar a les organitzacions en el seu procés de transformació. Objectius del curs:
  • Conèixer el nou Model EFQM 2020 i comprendre les principals diferències entre la versió 2013 i el nou Model EFQM 2020, prestant especial atenció a la seva estructura, objectius i propòsits que persegueixen cadascun d'ells.
  • Comprendre que el Model EFQM deixa de ser només un model d'excel·lència per a convertir-se, també, en un model de transformació, enfront del qual també és possible avaluar-se, encara que no s'ha dissenyat específicament per a això.
  • Comprendre i assumir el nou rol que esperem de l'avaluador, deixant de ser només un avaluador per convertir-se, també, en un guia, un coach, un assessor expert en gestió. Haurà de tenir l'experiència i coneixements necessaris per ajudar a les organitzacions en el seu procés de transformació, amb l'objectiu de realitzar les preguntes adequades que ajudin les organitzacions a desenvolupar tot el seu potencial com a organització i a aconseguir els seus objectius estratègics.
    Dates: 11 i 12 de desembre de 2019 Lloc: COEIC - Sala 3.1 Via Laietana, 39, Barcelona Professor: Pau Negre, Soci i Director de COMTEC Quality Inscripcions: Club Excelencia en Gestión
 • 2020-01-28 - 2020-01-29 Tot el dia
  El nou Model EFQM 2020 dóna resposta a les necessitats i inquietuds de les organitzacions que desitgen fer un salt exponencial en el seu procés de transformació, és un marc de referència per treballar avui pensant en el futur que inclou l’excel·lència en la gestió. Això implicarà una necessària transformació del procés de Reconeixement i, especialment, dels avaluadors que necessàriament hauran de transformar-se i convertir-se en Assessors Experts en Gestió, i adquirir l'experiència i coneixements necessaris per ajudar a les organitzacions en el seu procés de transformació. Objectius del curs:
  • Conèixer el nou Model EFQM 2020 i comprendre les principals diferències entre la versió 2013 i el nou Model EFQM 2020, prestant especial atenció a la seva estructura, objectius i propòsits que persegueixen cadascun d'ells.
  • Comprendre que el Model EFQM deixa de ser només un model d'excel·lència per a convertir-se, també, en un model de transformació, enfront del qual també és possible avaluar-se, encara que no s'ha dissenyat específicament per a això.
  • Comprendre i assumir el nou rol que esperem de l'avaluador, deixant de ser només un avaluador per convertir-se, també, en un guia, un coach, un assessor expert en gestió. Haurà de tenir l'experiència i coneixements necessaris per ajudar a les organitzacions en el seu procés de transformació, amb l'objectiu de realitzar les preguntes adequades que ajudin les organitzacions a desenvolupar tot el seu potencial com a organització i a aconseguir els seus objectius estratègics.
    Dates: 28 i 29 de gener de 2020 Lloc: COEIC - Via Laietana, 39, Barcelona Professor: Pau Negre, Soci i Director de COMTEC Quality Inscripcions: Club Excelencia en Gestión
 • 2020-04-16 16:00 - 2020-04-16 17:00
  Webinar exclusiu Club d'avaluadors EFQM del Club Excelencia en Gestión sobre la gestió en entorns VUCA en el qual s'analitzaran casos reals de l'actual crisi del COVID19. Pau Negre, Soci i Director de Comtec, presentarà aquest webinar, on tindrem l'oportunitat de reflexionar entorn les claus del Model EFQM i analitzarem diferents facetes de la gestió en entorns VUCA de manera específica, a partir de casos, situacions i exemples reals derivats de la irrupció de la crisi del COVID19, per a així perfeccionar la nostra capacitat per avaluar la gestió a partir d'elements concrets i específics. La crisi del COVID19 pot ser també una oportunitat per a millorar la nostra capacitat d'aportar valor a les organitzacions a través dels processos d'avaluació.   Data: 16 d'abril de 2020, de 16:00 a 17:00 h Lloc: online Ponent: Pau Negre, Soci i Director de Comtec Quality Organitza: Club Excelencia en Gestión  i Comtec Quality Inscripcions: Club Excelencia en Gestión
 • 2020-04-28 - 2020-04-29 Tot el dia
  El nou Model EFQM 2020 dóna resposta a les necessitats i inquietuds de les organitzacions que desitgen fer un salt exponencial en el seu procés de transformació, és un marc de referència per a treballar avui pensant en el futur que inclou l'excel·lència en la gestió. Això implicarà una necessària transformació del procés de Reconeixement i, especialment, dels avaluadors que necessàriament hauran de transformar-se i convertir-se en Assessors Experts en Gestió, i adquirir l'experiència i coneixements necessaris per ajudar a les organitzacions en el seu procés de transformació. Objectius del curs:
  • Conèixer el nou Model EFQM 2020 i comprendre les principals diferències entre la versió 2013 i el nou Model EFQM 2020, prestant especial atenció a la seva estructura, objectius i propòsits que persegueixen cadascun d'ells.
  • Comprendre que el Model EFQM deixa de ser només un model d'excel·lència per a convertir-se, també, en un model de transformació, enfront del qual també és possible avaluar-se, encara que no s'ha dissenyat específicament per a això.
  • Comprendre i assumir el nou rol que esperem de l'avaluador, deixant de ser només un avaluador per convertir-se, també, en un guia, un coach, un assessor expert en gestió. Haurà de tenir l'experiència i coneixements necessaris per ajudar a les organitzacions en el seu procés de transformació, amb l'objectiu de realitzar les preguntes adequades que ajudin les organitzacions a desenvolupar tot el seu potencial com a organització i a aconseguir els seus objectius estratègics.
    Dates: 28 i 29 d'abril de 2020 Lloc: online Professor: Pau Negre, Soci i Director de COMTEC Quality Inscripcions: Club Excelencia en Gestión
Close this popin
DESCARREGUEU LA COL·LECCIÓ COMPLETA:
'La gestió de la qualitat en els serveis assistencials'
Descarregar