Acreditació sanitària Acreditació sanitària

Acreditació sanitàriaAcreditació sanitària
  comtecquality.com  
Lafotogràfica_MG_5259

Per què serveix?

Per obtenir un reconeixement extern i fer possible la contractació de serveis per part del Servei Català de la Salut. Poden ser objecte d’acreditació els centres d’atenció hospitalària de malalts aguts, d’atenció sociosanitària, d’atenció en salut mental i addiccions, i d’atenció primària.

En què consisteix?

El model d’acreditació sanitària parteix d’una sèrie d’estàndards que permeten establir diferents requisits i diverses mesures per avaluar-los. Aquests estàndards es classifiquen segons els nou criteris establerts per al model EFQM d’excel·lència. Després d’una autoavaluació i una anàlisi de la situació de l’organització i del seu nivell de compliment dels estàndards, es plantegen propostes i accions de millora que caldrà implantar abans de l’avaluació final a càrrec d’una entitat certificadora externa.

Referències

ACES, Admiravisión, Associació de Salut Mental Septimània, Hospital CIMA, Clínica Corachan, CSMA Horta, Hospital de Campdevànol, Hospital de l’Esperit Sant, Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, Unió Consorci Formació, Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.


  comtecquality.com  
Close this popin
DESCARREGUEU LA COL·LECCIÓ COMPLETA:
'La gestió de la qualitat en els serveis assistencials'
Descarregar